Basisonline Ouderportaal

Op de Sonnewijzer gebruiken wij het Basisonline Ouderportaal om ouderbetrokkenheid en oudercommunicatie zo optimaal mogelijk  te laten verlopen.


Focus op veiligheid en privacy.

Het BasisOnline Ouderportaal is een veilig platform waarin het kind centraal staat. U als ouder en wij als school houden elkaar in een afgeschermde omgeving op de hoogte én werken met elkaar samen om een optimale ontwikkeling van uw kind mogelijk te maken. Het ouderportaal zit vol handige tools die ons als school tijdwinst opleveren én u als ouder meer inzicht geven.

Alle gegevens en communicatie binnen het Ouderportaal wordt versleuteld. Daarnaast voldoet het aan alle privacynormen van de Autoriteit Persoonsgegevens en is het natuurlijk helemaal in overeenstemming met de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).Alle relevante Ouder-schoolcommunicatie op één plek.

Geen versnippering van informatie meer of het meegeven van briefjes. Alle oudercommunicatie vindt op groepsniveau plaats binnen het Ouderportaal. Of het nu gaat om relevante documenten, groepsnieuws, foto's, ziekmelden, het plannen van oudergesprekken of de schoolkalender; als ouder heeft u altijd alles overzichtelijk bij de hand thuis op de computer, op de bank met de tablet of middels de Ouderportaal App op de smartphone.

Met de Ouderportaal App krijgt u als ouders direct een notificatie op uw smartphone als er nieuws is en heeft u de schoolkalender en informatie over groep, klasgenootjes en hun ouders altijd bij de hand. Ziekmeldingen zijn in een oogwenk doorgegeven, net zoals intekenen op een 'wie kan er rijden' verzoek van de leerkracht. Ook een berichtje sturen naar de leerkracht is zo gedaan.

U ontvangt de inloginstructies voor het ouderportaal wanneer uw kind officieel is begonnen bij ons op school. Heeft u vragen over het ouderportaal, dan kunt u zich altijd wenden tot de ICT'ers van de school: meester Mark of juf Jessie

Klik hier voor meer informatie over de ouderportaal App.

Klik hier voor de inlogpagina van het ouderportaal.